2015/04/07

Esmu pati savs eksperiments un pati savs mākslas darbs. /Madonna/ 12. - 14. diena


Līdz ar Lieldienu svētku noslēgumu ir noslēgusies arī mana Vitalitātes programma. Ir pagājušas 14 dienas, kuru laikā esmu attīrījusi organismu, kas redzams ir "tīrākā" ādā un ir nozudusi tūska, esmu samazinājusi svaru (3,5 kg (kas manam augumam ir samērā pietiekoši) un esmu ieguvusi zināšanas kā uzturēt sevi lieliskā formā tagad un nākotnē. 

Lai arī vēl jo projām es neesmu sapratusi vai šādi ēšanas paradumi un uzturs ir "mans" dzīvesveids, es tomēr skaidri zinu, ka nekas nav beidzies un grūtākais vēl tikai sāksies. Šodien ir pirmā diena, kurā pašai ir jādomā atkal ko ēst :) un skaidrs, ka gar veikalu plauktiem virzīšos krietni lēnāk un iegādātie produkti būs pārdomātāki. 

Paldies visiem, kas atbalstīja manu dalību Vitalitātes programmā! Jānim, Inetai un Ievai, restorāna KOMBUCHA pavāriem - vislielākais - PALDIES! :)  Es katram, katram iesaku vismaz mēģināt piedalīties Vitalitātes programmā, jo kas par mums rūpēsies, ja ne mēs paši! 



Un šodien, Draugi, es apēdīšu Lieldienu olu, kurus svētku ietvaros netiku ēdusi - ievērojot programmu. Jā. Tieši tik apzinīga es biju svētku laikā.

Lai priecīgi! :)



3 komentāri:

  1. Kas ir Vitalitātes programmā? Minētā mājas lapa negrib darboties!

    AtbildētDzēst
  2. Šobrīd programmas piedāvājumu iespējams aplūkot: http://kombucha.lv/lv/ :)

    AtbildētDzēst
  3. Šogad arī būs šāda programma?

    AtbildētDzēst